Megjelent a Oneplus 10T okostelefon

A kínai vállalat a napokban hivatalosan is bemutatta a régóta várt Oneplus 10T okostelefont, ami hamarosan meg is lehet már vásárolni. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Oneplus a napokban bemutatta a Oneplus 10T okostelefont, amit hivatalosan már elő lehet rendelni, a hivatalos értékesítés pedig augusztus 25-től kezdődhet meg. A Oneplus 10T fekete és zöld színben lesz megvásárolható majd, a 8GB/128GB-os verzió nyitóára 285.000 Ft lesz durván, ami a specifikációt elnézve nem mondható túlzottan drágának.

Hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozik a készülékben, ami a legerősebb lapka jelenleg az androidos piacon, mellé pedig minimum 8GB vagy 12GB RAM társul. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó OxygenOS 12.1 fut a készüléken.

A kijelző egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Fluid AMOLED panel, ami HDR10+ támogatottsággal is rendelkezik. Az üveg elől és hátul is Gorilla Glass 5, ami ilyen kategóriában nem mondható a legjobbnak.

A szelfi kamera 16 MP felbontású, míg a hátlapon szerepel egy 50 MP-es kamera, ami optikai képstabilizálással rendelkezik, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró kamera. Az akkumulátor kapacitása 4800 mAh-es, amit egy 150W-os töltővel lehet feltölteni maximális sebességgel vezetékesen.


Forrás