Megjelent az új olcsó Honor okostelefon

A kínai vállalat a napokban egy újabb okostelefont dobott piacra, ezúttal Honor X40i néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a termékről és hol lesz kapható.

A Honor a napokban egy újabb okostelefont mutatott be Kínában, ami a középkategóriába játszhat nagy szerepet. Maga a készülék július 22-től vásárolható meg, a 12GB/256GB-os kiadás durván 120.000 Ft-ért. Arról még nem esett szó, hogy globálisan is meg fog-e jelenni a termék, avagy sem.

A Honor X40i hardveresen egy nyolcmagos 5G képes MediaTek Dimensity 700-as lapkát kapott meg, ami már nagyon megszokott ebben a kategóriában, a legtöbb márkánál, ha 5G képes készülékről beszélünk.

A termék, ahogy fentebb említettem akár 12GB RAM és 256GB belső tárhellyel is megvásárolható.

A kijelző egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 60 Hz képfrissítésű LTPS LCD panel, amin Infinity-O kivágásban kap helyet a szelfi kamera. A hátlapon összesen két lencsét találhatunk meg, egy 50 MP-es főkamerát és egy 2 MP-es mélység lencsét, amivel valljuk be, nem sok mindenre mehetünk. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-es, ami nem túl combos ehhez a kijelző mérethez, de legalább 40W-al is lehet tölteni vezetékesen.


Forrás