Megjelent az új olcsó Honor X6

honor

A kínai vállalat a napokban egy új terméket dobott piacra Honor X6 néven, ami elég jó árazást kapott. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről és milyen áron lesz kapható.

A Honor néhány hónap alatt rengeteg okostelefont dobott piacra, szinte minden kategóriába. Most az olcsóbb modellekhez érkezett egy új tag, Honor X6 néven.

A termék először Malajziában lesz megvásárolható fekete, fehér és kék színben, mai árfolyamon számítva durván 55.000 Ft-os áron.

Az okostelefon egy MediaTek processzorral lesz felszerelve, viszont ennek a pontos típusa még nem derült ki. A lapka mellé még csatlakozni fog 4GB RAM és 128GB belső tárhely is, amit valószínűleg tovább lehet majd bővíteni MicroSD kártya segítségével. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó Magic UI 6.1 fog futni a terméken.

A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású és minden bizonnyal 60 Hz képfrissítésű IPS LCD panel lesz, amin vízcsepp kivágásban helyezkedik el az 5 MP-es szelfi kamera.

A hátlapon összesen három lencse helyezkedik el a vaku mellett, négyzetes elosztásban. A főkamera egy 50 MP-es lencse, mellé pedig egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse társulhat. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, ami hosszan tartó üzemidőt biztosíthat a felhasználónak.


Forrás