Megvan a Oneplus 11 globális bemutatójának dátuma

A kínai vállalat új csúcskészüléket dobhat hamarosan piacra, aminek most kiderült a hivatalos bemutatási dátuma. Mutatjuk mit tudunk eddig a Oneplus 11 készülékről.

A Oneplus idén már januárban bemutatta első csúcskategóriás okostelefonját, a Oneplus 10 Pro készüléket, most viszont úgy tűnik, hogy várnak egy hónapot az utód modell bevezetésével. A Oneplus 11 készülék a szivárgások szerint méltó utódja lesz az elődjének, az eddig megjelent információk szerint.

Azt már egy ideje lehetett sejteni, hogy a készülék megjelenése nincs messze, ugyanis záporoznak róla a hírek, viszont a pontos dátumról eddig még nem tudtunk semmit.

Mostanáig, hiszen a Oneplus hivatalosan is közzétette, hogy a termék megjelenése 2023. február 7-re eshet majd. Az esemény Indiában kerül majd megrendezésre, valamint azt is érdemes hozzátenni, hogy érkezik a Oneplus Buds Pro 2 termék is.

A napokban egyúttal azt is bejelentették, hogy partnerségi megállapodást kötött az Oppo és a Oneplus, hogy a legerősebb modellek először Oneplus márkanév alatt fognak megjelenni. Ez nem egy meglepő dolog, hiszen egy vállalat a két cég, így ez a húzás semmiféleképpen sem fog rontani az eladási adatokon.


Forrás