Mobilra is jön a GTA Trilogy Definitive Edition

Idén lesz 20 éves a Grand Theft Auto III, ebből az alkalomból egy meglepetéssel készül a Rockstar Games. Bejelentettek egy új játékot, ami mobiltelefonra is elérhető lesz a következő év elején.

crypto50

Ebben a hónapban a Rockstar Games egy nagyon különleges évfordulót ünnepel: 20 évvel ezelőtt jelent meg a Grand Theft Auto III. A GTA III egy teljesen új játékélményt nyújtott a korábban megjelent számítógépes játékokhoz képest. Akkoriban lenyűgöző 3 dimenziós grafikája volt és új utat nyitott a műfaj számára, azóta a trilógia más részei, mint például a GTA Vice City, GTA San Andreas vagy GTA V is megjelentek. Valamint több hasonló stílusú játék is megjelent.

A Rockstar Games ebből adódóan kiadott egy sajtóközlemény, melyben köszönetet mondtak a Grand Theft Auto rajongóknak. Valamint bejelenték, hogy még ebben az évben jön minden platformra a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Az újdonság elérhető lesz PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch konzolokon és PC-n, valamint mobiltelefonon is. Igaz utóbbira egy kicsit később fog érkezni, a Rockstar ígérete szerint 2022 első felében tervezik Androidra és iOS-re is kiadni a játékot.

gta-de

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition tartalmazni fogja a GTA III, Vice City és a San Andreas játékokat és mindhárom esetében átfogó frissítéséket tartalmaz majd, beleértve a grafikai fejlesztéseket és a modern játékmenetet. Mindeközben megmarad az eredeti játékok klasszikus megjelenése és hangulata. Ráadásul a GTA III 20.évfordulójának megünneplése alkalmából az Online Store-ban különleges felszereléseket gyűjthetünk majd össze. A játékról további információk az elkövetkezendő hetekben még érkezni fognak, ha nem szeretnél róluk lemaradni kövesd a Rockstar Games oldalát.