Most érdemes új mobilt venni – ingyenes kijelző csere 12 hónapig a Huaweinél

A Huawei elég sűrűn szokott speciális promóciókat indítani. Sajnos itthon nem olyan gyakran mint külföldön, de azért a hazai felhasználókról sem feledkezik meg a kínai cég. Most egy közel három hetes akció keretén belül a P30 széria modelljeire kínálnak egy éves kijelzőcsere garanciát.


Aki 2019. július 10. és július 31. között vásárol hivatalos viszonteladótól Huawei P30 Lite, Huawei P30 vagy Huawei P30 Pro okostelefont és regisztrálja a készüléket, 12 hónapig érvényes egy alkalmas ingyenes kijelző cserét kap. Ha mobilnak a rendeltetésszerű használat során bereped a kijelzője a hivatalos szerviz partnerek egy alkalommal teljesen ingyen kicserélik. Jó hír, hogy ha a hátlap sérül azért sem kell fizetni, annak cseréje is teljesen díjmentes.

Az extra jótállást aktiválni kell, ezt a HiCare alkalmazáson keresztül lehet végrehajtani. Ennek használatához Huawei ID szükséges, tehát ha Te még nem rendelkezel vele, egy fiókot mindenképp létre kell majd hozni. Amint sikerült aktiválni, hét napon belül megjelenik a HiCare appban az extra garancia a kijelzőre. Amennyiben más hibája is keletkezik a mobilnak a kijelző vagy a hátlap sérülésén kívül, onnantól már fizetős a dolog. Ilyenre azért nem sűrűn van precedens, ezek a telefonok már a végtelenségig vannak tesztelve, a belső komponensek rongálódásának minimális az esélye, hacsak valamilyen szélsőséges körülmény nem áll fent.

A promóció csak azoknál a készülékeknél él amiket a Huawei hivatalos viszonteladóitól vásárolnak. Ezeknek a listáját erről az oldalról tudod elérni a “vásárlás” menüpontra kattintva. A garancia érvényesítéséhez a HiCare alkalmazást 9.1.2.XX-es verzióra kell frissíteni. Ne feledd a promóció csak a hónap végéig tart, érdemes kihasználni nem sűrűn van ilyen lehetőség!