Na melyik mobilra hasonlít a Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro hátlapja?

A pletykák szerint a Xiaomi februárban elején mutatja be a Mi 10 szériát. Az olcsóbbik modellről már láthattunk két kémfotót, de most érkezett egy másik kép is, ami teljesen ellentmond az előzőknek.


Egy Weibo-n felbukkant plakát szerint elképzelhető, hogy egy napon érkezik a Samsung Galaxy S széria és a Xiaomi új felsőkategóriás sorozata. Azt azért meg kell hagyni, hogy a kép közel sem tűnik hitelesnek, egyszerűbb képszerkesztő programmal nagyjából öt perc alatt össze lehet dobni hasonlót. A képen a mobilok hátlapja is látható, amiknek dizájnját a kameracsík alapján a Xiaomi Mi Mix Alpha inspirálta. Összesen négy szenzor van a hátlapon, a harmadik modul alatti feliratból úgy tűnik a Samsung és a Xiaomi által közösen fejlesztett 108 megapixeles ISOCELL Bright HMX biztos ott lesz a négyes között.

Specifikációk tekintetében 90 és 120 Hz-es (utóbbit a Pro kapja) frissítési frekvenciával ellátott kijelzőre számíthatunk, az akkumulátor kapacitása 4500 és 4800 milliamperóra körül alakulhat. A gyorstöltés biztos nem fog hiányozni a repertoárból, és 5G modem is kerül a motorháztető alá. A Xiaomi Mi 10 mobilok lelke a december elején bemutatott Snapdragon 865 lesz, ami mellé modelltől függően 8/128, 8/256 és 12/512 GB memória társulhat. Ha valóban február 11-én lesz a bemutató, akkor azt előbb-utóbb hivatalosan is bejelenti majd a Xiaomi, de jóval nagyobb esély van egy MWC-s premierre. Valószínűleg a dizájn sem az lesz, mint ami a fenti képeken, a korábban kiszivárgott felvételek bizonyára jóval “közelebb állnak” a valósághoz.