Nagyon futurisztikus dizájnt kaphat a Xiaomi Mi Mix 4

mi-mix-cover

Felbukkant egy kép az állítólagos Xiaomi Mi Mix 4-ről és meg kell mondani nagyon vagány telefon lenne ha valóban így nézne ki.

A Xiaomi élen jár ha innovációról van szó. A kínai vállalat a töltési technológiák mellett mindenre nagy hangsúlyt fektet ha fejlesztésről van szó. Munkájuk gyümölcse, és egyben leglátványosabb eszközük jelenleg a Mi Mix Alpha. Már csak az a kérdés, hogy mikor kerül kereskedelmi forgalomba.

Most kiszivárgott egy poszter, a Xiaomi egyik állítólagos csúcskészülékének következő generációjáról, a Mi Mix 4-ről. Ha a képen látottak igazak, akkor nagyon hasonlít majd a mobil a Mi Mix Alpha-ra. Csak éppen a kijelző nem a 180 fokos surround képernyő. Ezen a fotón annak egy kicsit visszafogottabb változatát láthatjuk. Ami még így is egy picit rálóg a hátlapra, de nem annyira mint az Alpha-nál.

mi-mi-4

Mindenesetre azért mérget nem vennénk rá, hogy valóban ilyen lesz a Mi Mix 4. Az is lehet, hogy csak egy ügyes grafikus vetette papírra, hogy ő miképpen képzeli el a Mi Mix 4-et. A Mi Mix széria egyébként ősszel szokott érkezni, így elképzelhető, hogy idővel még több információ érkezik majd a Mi Mix 4-ről. Ezek pedig rácáfolhatnak vagy akár meg is erősíthetik a fent látottakat.

FORRÁSslashleaks
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.