Nagyon jó áron lehet most Microsoft Office-t venni!

Elindult a GoDeal24 iskolakezdési akciója, aminek keretén belül népszerű Microsoft termékeket tudunk megvásárolni nagyon jó áron. 

INLOCK

Előreláthatólag szeptemberben a gyerekek ismét visszatérnek az iskolákba. Sajnos ahogy jön a rossz idő, egyre nagyobb az esélye annak, hogy érkezik a koronavírus egy újabb hulláma. Ebből kifolyólag benne van a pakliban, hogy a legtöbb helyen újra online oktatás lesz. Ennek természetesen vannak elengedhetetlen eszközei. Első körben egy PC-t vagy laptopot kell venni, ami eléggé zsebbenyúlós dolog. Sok számítógépet Windows nélkül árusítanak, amit megint csak be kell szerezni ahhoz, hogy működjön a gép. A Microsoft rendszerének a legtöbb helyen rendesen megkérik az árát, de ha alaposan körülnéz az ember akár fillérekért is beszerezheti a Windows 10-et. Az online tanuláshoz a Microsoft irodai szoftvercsomagjára az Office-ra is szükség van, a GoDeal24 akciójában a két legnépszerűbb Office verziót különösen jó áron lehet megvenni.

Akciós ár, kupon nélkül!

45% kedvezmény a BS45 kuponkóddal!

60% akció minden termékre, használd a BS60 kupont!
Ha Windows és Office-t is szeretnél vásárolni, itt kapod a legjobb árat.

Új termékek akciósan

A vásárlás a Godeal24-nél nagyon egyszerű! A fizetést követően rövid időn belül megkapod a termékkulcsot egy e-mailben, ha pedig bármilyen kérdésed lenne keresd az ügyfélszolgálatot a service@godeal24.com e-mail címen.