Nagyon sokan panaszkodnak a Google Pixel 6 mobilok hibáira

pixel-6-cover

Több felhasználó is beszámolt a Pixel 6 és Pixel 6 Pro mobilok kijelzőjével kapcsolatos hibákról, ami egyes esetekben használhatatlanná is teszik a mobilokat.

crypto50

A Google október 19-én mutatta be legújabb telefonjait, a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro modelleket. A készülékeket az előrendelést követően október 28-án szállították ki a vásárlók részére. Talán már nem is mondunk azzal senkinek sem újdonságot, ha kijelentjük hogy a keresőóriás mobiljaival mindig baj szokott lenni. Egészen a Nexus modellekig visszamenőleg nem igazán volt olyan, hogy minden jó lett volna. Hol hardveres gondok akadtak, hol pedig kisebb botrányok lettek a Google mobiloknak köszönhetően. Most nagyon úgy tűnik, hogy ez alól a Pixel 6 sorozat sem kivétel.

A kézhezvételt követően ugyanis az újdonsült tulajdonosok sorra elkezdtek beszámolni az általuk tapasztalt hibákról. Melyek többsége a kijelzőt érintette. A lenti videón látható mobil megjelenítője a bekapcsolást követően csak össze vissza villog, azon rendes kép nem jelenik meg:

Display flickering when pressing start button while phone is off from Pixel6

A következő felhasználónál a képernyő felső része zöldült be, információink szerint itt egy Pixel 6 mobilról van szó. Azonban itt a Google mentségére szóljon, hogy az OLED paneleknél ez nem egy meglepő hibajelenség. Más gyártóknál is elő szokott fordulni, de találkozunk már hasonlóval a Pixel 4XL és a Pixel 5a mobilok esetében is.

A fentiek még semmik voltak ahhoz képest ami most jön. Egy Google Pixel 6 Pro kijelzőjén ugyanis a kameralyuk mellett megjelent egy másik lyuk ami átfedésben van a kamera kivágásával. Itt érdekesség, hogy valószínűleg gyári hibáról van szó mivel a pixelek láthatóan nincsenek is ott.