Nagyon úgy tűnik nem jönnek be a Samsung számításai a Galaxy S9 mobilok kapcsán

Még az MWC-n nyilatkozott úgy, DJ Koh a Samsung mobilos részlegének vezére, hogy a Galaxy S9 és Galaxy S9 Plus az előd modelleknél is sikeresebb lehet és jóval több talál majd gazdára belőlük.


A dizájn minimálisat változott, hardveres téren történt előrelépés, de ezt egy átlag felhasználó nem igazán fogja megérezni. A szuper lassítás a Samsung mobilok esetében egy új funkció, de a Sony egyes készülékei már korábban tudták ezt.

Egy-egy alkalommal jó lehet ilyen lassított felvételeket készíteni, de nem hinném, hogy ezért megéri Galaxy S8 vagy Galaxy S8 Plus-ról váltani. Egyes források szerint, az előrendelési mutatók valamivel alacsonyabbak a vártnál, az infó egyébként a Samsung hazájából, Dél-Koreából származik. A többi régiót illetően még nem érkezett hasonló adat, biztosat úgyis csak az előrendelések végeztével tudnak majd mondani.Persze azért nem kell félteni a céget, még ha valóban igazak is a fenti pletykák nem fognak a csőd szélére kerülni. A jövő hét folyamán mi is kimondjuk az áment a Galaxy S9 felett, már dolgozunk a teszten és a videókon.