Napokon belül bemutatkozhat a Huawei P50E

huawei

A kínai vállalat napokon belül újabb okostelefont dobhat piacra, ezúttal Huawei P50E néven, amiről néhány információ már ki is szivárgott, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Huawei P50E állítólag március 16-án kerül majd bemutatásra, várhatóan először még csak Kínában, de később más piacon is megjelenhet. A készülék durván 240.000 Ft-os áron jelenhet meg. A dizájn szinte teljesen megegyezik a Huawei P50-nél használtaknál, hardveresen viszont más lehet.

A Huawei P50 Pro egy Snapdragon 888 LTE processzorral van felszerelve, ami a tavalyi év csúcsa, csupán az 5G támogatottság hiányzik belőle. Az újdonság viszont egy Snapdragon 778G-t kaphat meg, ami jelenleg a közép kategória királya, viszont itt sincs 5G támogatottság az amerikai szankciók miatt.

Természetesen az 5G támogatottság annyira még nem is fontos, hiszen a cég vezetője szerint, enélkül is kiváló adatforgalom lebonyolítására képesek a termékek, valamint sok helyen nincs is kiépülve rendesen a hálózat.

A dizájn, ahogy fentebb említettük, egy az egyben ugyan az lehet, mint a fő készülékeknél viszont a kamerás képességekről semmit sem tudunk. Persze a kamerára befolyással van a processzor is, de ha ugyan azok a lencsék lesznek a fedélzeten, garantálható az, hogy a top kamerás készülékek között lesz a készülék, de ha nem így lesz, akkor is várható a jó minőségű képek készítése.


Forrás