Napokon belül bemutatkozhat az új Honor hajlítható kijelzős okostelefon

honor-magic-v-cover

A kínai vállalat néhány nap múlva bemutathatja az új hajlítható kijelzős okostelefonját a hivatalos információk szerint. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Honor az idei évben jócskán belehúzott a készülékek bemutatásának terén, ugyanis rengeteg készüléket dobtak piacra, viszont még mindig nem álltak le, még az idei évben megérkezhet a Honor 80-as sorozat, valamint napokon belül bemutathatják az új hajlítható kijelzős okostelefonjukat, Honor Magic Vs néven.

A készülék a hivatalos plakátkép szerint 2022 november 23-án kerül bemutatásra Kínában, arról viszont egyelőre még nincs hír, hogy az értékesítés is egyből el fog-e indulni, avagy sem.

A forrás szerint a cég később globálisan is megjelentetheti majd az újdonságot, így akár az európai piacra is elérhet a termék, így vetélytársat kaphat a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefon.

A kialakítás a képek szerint nagyon hasonlíthat az előd modellére, viszont vékonyabb lehet a készülék, mint volt. Állítólag hardveresen történhet nagyobb változás, hiszen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozhat majd a termékben, emellett az is lehetséges, hogy szoftveresen megfogja kapni az Android 13-as rendszert is. Árazásról sajnos egyelőre még nem esett szó, de biztosan meg fogják kérni az árát.


Forrás