Napokon belül érkezik a Google Pixel 5a

pixel 5a

Rengeteg pletykát halhattunk már arról, hogy a Google új ár-érték bajnok készüléket tervez a piacra dobni Pixel 5a néven. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

INLOCK

A Google több készüléket bemutatott már az idei évben, de a Google Pixel 5a igazán nagy sláger lehet a pletykák szerint. Nem csak azért, mert jó áron jöhet, azért is mert várhatóan remek specifikációkat kínál. A hírek szerint bármelyik pillanatban bemutathatják ezt az új okostelefont.

A kiszivárgott élő képek azt mutatják, hogy a Google Pixel 5a megegyezik az elődmodell kialakításával és kinézetével. A 3,5 mm-es Jack csatlakozó is adott lesz, ami egyre jobban eltűnik a mai okostelefonokból. A hátlapon egy középre elhelyezett ujjlenyomat-olvasót és egy két kamerából álló kameraszigetet kapunk egy LED-es villanó társaságában.

pixel

Amit még tudni lehet az az, hogy a készülékben egy Snapdragon 765G dolgozhat 6 GB RAM és 128 GB tárhely társaságában. A telefon két 12 MP-es lencsével és optikai képstabilizálással lehet felszerelve a hátlapon. A kijelző egy 6,4 colos FHD+ felbontású OLED panel. A pletykák szerint a telefon megkaphatja az IP67-es vízállósági tanúsítványt is. Előzetes információk szerint az induló ár 135.000 Ft lesz.


Forrás