Napokon belül megérkezhet a Xiaomi Redmi Note 12 sorozat

xiaomi

A kínai vállalat még októberben hivatalosan is piacra dobhatja a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot, ami több nagy újítást is hozhat magával. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Xiaomi idén rengeteg okostelefont dobott piacra, viszont a tavalyi évhez képest jóval kevesebb készüléket tudtak értékesíteni a globális piacon, így rájuk fér a frissítés, amit a Xiaomi Redmi Note 12 sorozattal meghozhatnak, kicsit javítva az eladási adatokat.

A forrás szerint már októberben bemutatásra kerülhetnek az új modellek Kínában, arra viszont, hogy az európai piacra is megérkezzenek biztosan több hónapot kell majd várni.

Az új sorozat a cég által közzétett plakátkép szerint több nagy újítást is elhoz a piacra, amiket most láthatunk először a cég kínálatában. Ilyen a 210W-os vezetékes töltés, ami a Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ készüléket jellemezheti, de a sima Pro modellt sem kell félteni, ugyanis ott is 120W lesz a töltési sebesség.

A processzor állítólag egy MediaTek Dimensity 1080 lesz, ami nemrég került bemutatásra. Itt fontos kiemelni, hogy a lapka támogatja a 200 MP-es kamerák kezelését, így arra is van esély, hogy a Xiaomi 12T Pro készülék után a Redmi szériába is megjelenjen az első 200 MP-es kamerával felszerelt okostelefon.


Forrás