Napokon belül megjelenik az új hajlítható kijelzős Huawei okostelefon

mate xs

A legújabb szivárgások szerint, napokon belül megjelenhet a Huawei okostelefon, ami hajlítható kijelzővel rendelkezik, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Huawei nem áll le, annak ellenére, hogy hatalmasat zuhantak az eladásai a piacon, újabbnál újabb csúcskészüléket dobnak a piacra, ezek közül pedig több a hajlítható kijelzős kategóriába jelenik meg.

Idén már Magyarországon is kaphatóvá vált a Huawei P50 Pocket, ami hasonló kialakítással rendelkezik, mint a Samsung Galaxy Z Flip 3.

Hivatalos plakát képek szerint, Kínában április 28-án meg fog jelenni a Huawei Mate Xs 2, ami pedig egyedi kialakítással rendelkezik, hiszen hajlításnál nem belül, hanem kívül van a kijelző, ahogyan az a képen is látható. Állítólag frissítésre került a csuklópánt, így még jobban hajlik majd, emellett tovább is bírhatja majd a készülék.

A forrás azt is állítja, hogy javulni fog az akkumulátor élettartam is, viszont olyan nagy újításokra nem érdemes számítani, hiszen a cégnek állítólag az volt a terve, hogy jobbá tegye a terméket, javítson a hibákon. A várakozások szerint a termék 4G képes lesz és egy Kirin 9000 fog enne dolgozni, szoftveresen pedig Harmony OS fog futni a készüléken. Ha véletlen megérkezni az európai piacra is, akkor biztosak lehetünk benne, hogy más lapkakészlettel jöhet, de ennek a megjelenése még egyáltalán nem biztos.


Forrás