Néhány óra alatt több mint 300.000 darab fogyott az új Redmi Note 9 mobilokból

Mikor már bemutatták őket akkor sejthettük, de a Redmi most számokkal is bizonyítja mennyire népszerűek lettek a múlt héten debütáló Note 9 modellek.

A Xiaomi a múlt héten mutatta be a Redmi Note 9 sorozat három legújabb tagját, a Redmi Note 9 5G-t, Redmi Note 9 Pro 5G-t és a Redmi Note 9 4G-t. Ezzel a már egyébként sem kevés tagot számláló Redmi Note 9 termékcsalád újabb három készülékkel bővült. Ahogy általában az lenni szokott a Xiaomi-nál/Redmi-nél a három újdonság elsőként Kínában került forgalomba és eddig egész jó számokat produkált. A Redmi ugyanis bejelentette, hogy alig néhány óra alatt több mint 300 ezer darabot adtak el az új Note 9 mobilokból.

redmi-note-9

A múlt héten bemutatott Note 9 modellek mindegyike nagyon baráti áron érkezett (Kínába) ezért nem meglepő, hogy ilyen jól fogynak. A Note 9 Pro 5G-ről már a bemutató során egyértelmű volt, hogy nagyon jól fog fogyni, köszönhetően a 120 Hz-es kijelzőjének és 108 megapixeles főkamerájának. Ehhez ráadásul egy bombajó 1599 jüanos (körülbelül 72 ezer forintos) ár is társul, ami még keresettebbé teszi a modellt. Már csak ez alapján sem meglepő, hogy pár óra alatt ilyen jó számokat produkáltak a Note 9 sorozat legújabb tagjai. A múlt heti bemutató ellenére azonban még nincs hír a globális startról, de ha mégis sor kerülne rá biztosra vehetjük, hogy itthon jóval 100 ezer forint felett juthatunk majd hozzá. Azért reméljük, hogy csak a Pro változathoz.