Nem kell sokat várni a HTC tulajoknak az Android Oreora

A hét elején megjelent az Android legújabb verziója és a Google az ígérte, hogy még ebben az évben több csúcsmobilra megjöhet az új rendszer. Nem is kellett sokat várni a HTC bejelentésére.


A HTC U11 idén májusban mutatkozott be és már akkor Android 7.1.1-el bonthattuk ki a dobozból. E mellett számos extrát is hozott magával mint például a edge sense, de a kitűnő minőségű audioképességekről és a remek kameráról sem feledkezzünk meg. Mindezek mellett a hardveres felépítés terén sem értek bennünket negatívumok, mivel 6 GB rendszermemória és Snapdragon 835 processzor landolt az 5,5 hüvelykes 1440 x 2560 pixelfelbontású megjelenítővel rendelkező mobilban. Mint az várható volt, a HTC legújabb zászlóshajója az elsők között frissülhet majd Oreo-ra, legalábbis ez derül ki a HTC USA által megosztott Twitter bejegyzésből.

A poszt szerint a cég még idén az utolsó negyedévben elérhetővé teszi a rendszerfrissítést az U11 mobilokra, ami az új platform mellett számos újdonságot hoz majd magával. Egyenlőre ennél pontosabbat még nem tudni, személy szerint én az utolsó kettő hónap valamelyikére tenném az Android 8.0 érkezését az U11-re, de még az is lehet, hogy ennél jóval elébb jöhet.