Nem marad el a szuper-lassítás a Huawei csúcsmobiljaiból sem!

Úgy tűnik, hogy Sony és a Samsung után a Huawei csúcsmobilok is megkapják a szuper-lassítás funkciót, legalábbis erről árulkodik egy Twitter bejegyzés.


Március 27-re várhatjuk a Huawei P széria következő modelljeinek bemutatását, a Huawei saját Twitter oldala már tele van mindenféle promóciós bejegyzéssel az újdonságok kapcsán. Ezúttal viszont egy másik felhasználó oldalán tűnt fel először a lentebb látható szuper lassított videó mely arról árulkodik, hogy a P20 és a P20 Pro is rendelkezni fog a Slow-Motion funkcióval.

Arról egyenlőre semmit nem tudni, hogy milyen felbontásban és mennyi idő rögzítésére lesznek alkalmasak a Huawei készülékei. Az biztos, hogy nagyon látványos szuper lassú videókat tudunk majd kreálni, mint ahogy mi is megtettük ezt a Galaxy S9-el. Már csak egy kicsivel több mint egy hetet kell várnunk a P20 termékcsalád bemutatójáig.

Ugyan az árazás Ronald Quandt által már korábban kiszivárgott, de a fiatalember egy tegnapi bejegyzésében arról árulkodott, hogy a 4/128 GB memóriákkal rendelkező P20 fog 679 euróba kerülni a 6/128 GB P20 Pro pedig 899 euró lesz. Eddig is sokkal jobb áron voltak beszerezhetőek a Huawei mobilok, mint más jól ismert gyártók felsőkategóriás eszközei, de azért a kínai cégnél is évről-évre növekvő árakkal találkozunk.