November 13-án jön a Moto RAZR 2019

A 14 évvel ezelőtt bemutatott V3 a Motorola egyik legnépszerűbb telefonja lett. Hónapok óta lehet hallani, hogy érkezik egy újragondolt változat, a mai trendeknek megfelelően hajlítható OLED panellel.

Úgy tűnik a pletykák igazak voltak és még idén debütál a különleges eszköz. A gyártó pontos dátumot is közölt, november 13-án leplezik le az eddig csak RAZR 2019 néven emlegetett masinát. Korábban már kerültek elő renderképek a mobilról, így nagyjából sejthető lesz, hogy fog majd kinézni.

Nyitott állapotban egy 6,2 hüvelykes kijelző tárul elénk, 876 x 2142 pixel felbontással. A másodlagos megjelenítő sem fog hiányozni, ennek 600 x 800 pixel lesz a felbontása és értesítések megjelenítésénél valamint a szelfik készítésénél vesszük majd hasznát. A hardver tekintetében idáig Snapdragon 710-et emlegettek, de vannak már újabb Qualcomm lapkák is a piacon, így akár Snapdragon 730 is kerülhetne a készülékbe. Előreláthatólag 4/64 és 6/128 GB-os variánsok kerülnek majd forgalomba, micro SD bővíthetőségről, UFS 3.0-s szabványról idáig nem érkezett hír, ebből persze korai lenne levonni bármi nemű következtetést.

A “pengevékony” vonalat az utód is továbbviszi, így nem túl méretes akkumulátor kerül a RAZR 2019, ha hihetünk a szóbeszédnek, 2730 milliamperórás teleppel lehet kalkulálni. Nem tömegtermékkel készül a Motorola (vagy inkább Lenovo) állítólag csak 200 ezer egységet gyártanak a mobilból és viszonylag magas, 1500 dolláros kezdőáron kínálják majd. Mivel itthon nem igazán van jelen a Motorola, gyaníthatóan nem a hazai userek lesznek a Moto RAZR 2019 célközönsége.