Novemberi Android AnTuTu TOP 10 – Elsők közt a Huawei

írta: Robi

Már pár napja decembert írunk, de most egész gyorsan megérkezett a novemberi AnTuTu toplista, amit valljunk be a Huawei igencsak átrendezett.


A teszt során ezúttal is az átlageredményeket vette alpul az AnTuTu, így eshetett meg az, hogy az első helyen a Huawei Mate 20 kapott helyet 309.425 ponttal. Utána a Mate 20 X következik, aminek 304.087 pontot sikrült összegyűjtenie. Végül a bronzérmet a Mate 20 Pro kapta 300.886 ponttal. Ezzel még nem értünk a Huawei mobilok végéhez, mivel a Honor Magic 2 is a fenti készülékekeben megtalálható lapkával rendelkezik, de neki ez csak a negyedig helyre volt elegendő.

Az ötödik helyezett a Black Shark Helo lett, innentől kzdve pedig átvette a Snapdragon 845 a főszerepet, mivel a Helo után a OnePlus 6T majd az első generációs Black Shark következik. Melyeket szintén a Qualcomm rendszerchipjével szerelt modellek követnek, hetedikként a két kijelzős Nubia X, majd a OnePlus 6 és végül a Xiaomi Mi 8. Egyértelmű, hogy a Huawei a Kirin 980-al egy kicsit átrendezte az eddigi Android AnTuTu TOP 10 listát, kíváncsian várjuk meddig tudja majd megtartani ezeket a helyeket.

forrás: gizmochina