OnePlus 9 Pro egy hatékonyabb kijelző technológiával érkezhet

A hamarosan érkező OnePlus telefon az LTPO technológiáját használó kijelzővel érkezhet, amelyet az Apple Watch-ból és a Samsung Galaxy S21 Ultra termékeiből már ismerhetünk.

Ahogy közeledik a március és ezáltal az új OnePlus okostelefonok várható megjelenésének ideje úgy egyre több információ lát napvilágot. A legfrissebb hírek szerint az érkező OnePlus 9 pro már az LTPO technológiát használó kijelzőit fogja alkalmazni készülékeiben.

Ezeket a kijelzők már egy ideje megtalálhatóak az Apple Watch 4-es szériájában  és a Samsung is elkezdte használni az új Galaxy S21 Ultra készülékeiben.

Az LTPO jelentése  az „alacsony hőmérsékletű polikristályos oxid” amely akár 15%-al hatékonyabban működhet, mint egy hagyományos OLED technológiára épülő kijelző. A hatékonyság annak köszönhető, hogy amennyiben nem használjuk vagy valami statikus dolgot nézegetünk telefonunkon, akkor a készülék 10 Hz-re csökkenti a képfrissítést.

A legfrissebb kiszivárgott hírek Max Jambortól származnak és általában az ő szivárogtatásai ami a OnePlus telefonokat illeti mindig megbízhatónak bizonyulnak.

A OnePlus 8T funkciói már most is kiváló akkumulátor-élettartammal rendelkeznek, így kíváncsian várjuk, hogy az új LTPO kijelző technológiával felszerelt 9 pro mennyivel fog többet bírni.