Óriási akkumulátorral jelent meg az új olcsó Huawei okostelefon

huawei

A kínai vállalat a napokban egy újabb okostelefont dobott piacra, ezúttal az olcsóbb kategóriába. Mutatjuk, hogy mit tud az újdonság.

crypto50

A Huawei habár nagy piaci részesedést vesztett az utóbbi években, még mindig nem adja fel és próbálja menteni a menthetőt, elég jó kis készülékekkel.

Az újonnan bemutatott termékük Huawei Nova Y70 Plus néven debütált és ezt május 1-től meg is lehet vásárolni Dél-Afrikában. Arról egyelőre még nincs hír, hogy más piacra is megérkezhet-e a termék, de van rá esély, mivel itthon sincs jelenleg olyan okostelefon a cég kínálatában, ami a 70.000 Ft-os kategóriában indul harcba a konkurencia ellen.

A készülék mellé nagyon jó előrendelési akciót is párosítottak, hiszen, aki előre befizet a készülékre kap durván 10.000 Ft kedvezményt a termék árából, továbbá egy Huawei hátizsákot, egy Bluetooth hangszórót, 50 napos ingyenes kijelző csere biztosítást, 3 hónap kiterjesztett garanciát, ingyenes javítást és ingyenes szállítást is.

Az okostelefon szoftveresen alapból EMUI 12-őt futtat, a hardveres tulajdonságokról viszont nincs hír, csak azt tudni, hogy 128GB belső tárhellyel rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása hatalmas, hiszen egy 6000 mAh-es lapka kapott helyet a készülékben, amit egy 22,5W-os töltővel lehet feltölteni vezetékesen.

A kijelző egy 6,75 colos HD+ felbontású IPS LCD panel, amiben vízcsepp kivágásban kapott helyet a 8 MP-es szelfi kamera. A hátlapon összesen három lencsét kapunk, egy 48 MP-es főkamerát, egy 5 MP-es ultraszéles látószögű lencsét és egy 2 MP-es mélység szenzort.


Forrás