Összeszedtük, hogy milyen mobilok jönnek ebben a hónapban

cover

Nem telik el úgy hónap, hogy nem érkezne egy újabb telefon, bár a március erős volt ezen a téren most áprilisban is lehet majd számítani pár újdonságra. Mutatjuk mik is lesznek ezek.


Ahogy általában az év elején lenni szokott, most is elég sok telefon mutatkozott be az elmúlt három hónapban. Márciusban sem volt hiány az újonnan bemutatott eszközökből. Annak akinek éppen esedékes egy új készülék vásárlása bőven lesz miből választania, mutatjuk is a felhozatalt:

Természetesen az április sem lesz mentes új telefonoktól, igaz ebben a hónapban jóval kevesebb mobilra számíthatunk. Ettől függetlenül lesznek olyanok amiket már nagyon rég óta várunk. Ha a pletykák igazak akkor pont ilyen az állítólag április 15-én érkező iPhone 9, ami az iPhone SE sokak által várt folytatása. Bár sokat nem tudunk a telefonról, az már több forrásnak köszönhetően kiderült, hogy dizájnban nagyon hasonlít majd az iPhone 8-ra és méreteit tekintve is körülbelül ugyan akkora lehet.

Épp tegnap számoltunk be róla, hogy a Honor 30 széria is április 15-én fog bemutatkozni. A Huawei almárkájától a Honor 30 és Honor 30 Pro modelleket várjuk. Egy kiszivárgott kép szerint 50 megapixeles főkamerát találunk majd a hátlapon, amitől a Huawei P40 Pro-hoz hasonló tudást várunk majd.

honor-v30-camera

Már biztos, hogy a OnePlus 8 sorozat is ebben a hónapban fog érkezni. A OnePlus 8-ról és OnePlus 8 Pro-ról már elég sokat hallottunk az elmúlt hónapok során, ettől függetlenül vannak még tisztázatlan részletek. Azonban az elkövetkezendő hetekben nagy valószínűséggel ezekkel kapcsolatban is tiszta víz kerül a pohárba, várhatóan még az április 15-én tartandó bemutató előtt. Idén a OnePlus egy harmadik mobillal is készül, ez lehet a széria legolcsóbb tagja, eddig OnePlus 8 Lite néven lehetett róla hallani, de OnePlus Z néven is feltűnt már.

oneplus-8

Egy itthon nem igazán ismert kínai márka is készül telefonokkal erre a hónapra. A Meizu 17 termékcsalád áprilisra várható. Noha a pontos időpontot még nem tudjuk, de a cég elárulta, hogy áprilisban biztosan érkezni fog ez a széria. Ezeket illetően sem tudunk sokat. Két promóciós kép azért már kiszivárgott. az egyiken az előlapot tekinthetjük meg, a másikon pedig a hátlap látható. Utóbbinál a három kamera egymás mellett vízszintesen helyezkedik el.

meizu-17-1

Persze benne van a pakliban, hogy a fentieken kívül még más gyártók készülékei is bemutatkozhatnak most áprilisban, meglátjuk mit tartogat még ez a hónap.