Panaszkodnak a OnePlus 9 Pro tulajdonosok

A OnePlus 9 Pro egy méltó készülék a prémium szegmensben, hiszen nagy tudást ígér a konkurenciához képest mérsékelt áron. A készülékfogyási adatok szerint jól fogynak a mobilok, viszont több tulaj problémát tapasztalt a megvásárolt készülékéknél.

Több ember Twitter bejegyzése alapján a OnePlus 9 Pro túlmelegedik bizonyos esetekben. Sok felhasználó tapasztalt túlmelegedést, amikor a kamera alkalmazást használja. Volt olyan eset, amikor egy tulajdonos 4K 60 fps-ben szeretett volna videózni, viszont a egy percnél mindig túlmelegedett a telefon. Egy másik tulaj pedig a napfényben nem tudott képet készíteni a túlmelegedés miatt. Ez azért lehetséges, mert ha a telefon túlmelegedik, akkor automatikusan blokkolhat bizonyos funkciókat, köztük a kamerahasználatot is.

Egyes esetekben töltés közben is jelentkezik a probléma. A telefon a hiba megjelenését követően az akkumulátor nagy százalékban merülhet le. Egyelőre nincs hivatalos visszajelzés a cég felől, hogy mi okozza a problémát, de valószínűleg ezt a problémát egy szoftverfrissítéssel orvosolni tudják majd.

Forrás