Promóciós képen bukkant fel a Honor 60

honor

Egy promóciós képen tűnt fel a december 1-jén érkező Honor 60 széria egyik tagja, aminek köszönhetően kiszivárgott a telefon dizájnja is.

crypto50

A Honor 50 telefonokat júniusban mutatták be, és négy hónapba telt, mire az alapmodell kikerült a hazai piacról. A vállalat úgy tűnik nem igazán vesztegeti az időt, és már készülőfélben van a következő generáció, vagyis a Honor 60. Ami az eddig kiszivárgott információk alapján december 1-jén fog bemutatkozni.

honor-60-0

A vállalat már korábban szivárogtatott ki információkat a kétkörös kamera dizájnról a hátlapon, most pedig végleg felfedte a teljes dizájnt. A közzétett promóciós kép alapján elmondhatjuk, hogy a Honor 60 a Honor 50 és a Redmi K40 dizájnjának keveréke. Egy-egy nagyobb méretű kamerával és ezek között egy harmadik modullal az ovális kialakítású, a hátlap bal oldalán elhelyezkedő kameraszigeten. A LED vaku pedig a kameraszigettől különállóan helyezkedik el.

Láthatóan a Honor ismét a feltűnő esztétikára törekszik, hiszen egy olyan márkáról van szó, amely a fiatalos vásárlókat próbálja megszólítani. Ebből adódóan a hátlapja sem a megszokott dizájnt kapja, láthatóan csillogós lesz a felülete.

A specifikációkkal kapcsolatban hivatalos információ még nem érkezett, de ha hihetünk a pletykáknak akkor összesen három modell fog debütálni december 1-jén. Ezek a Honor 60, Honor 60 Pro és a Honor 60 SE készülékek lesznek. A Honor 60 Pro a 3C tanúsítványt már bezsebelte, akkor megtudtuk, hogy Qualcomm Snapdragon 870 processzor, 4500 mAh-s 100 wattos gyorstöltést támogató akkumulátor van benne. Az alapmodell ezzel ellentétben csak 66 wattos gyorstöltést tudhat majd magáénak.