Rég várt újítást hozott el a Twitter

Az egyik legnagyobb közösségi platformon a fejlesztők végre egy fontos lehetőséget orvosoltak, amit már sokan hiányolhattak. Mutatjuk, hogy mi változott a napokban.

A Twitter egy nagyon fontos közösségi platform, igaz Magyarországon annyira nincs elterjedve, de külföldön sok politikus, cég és üzletember is itt jelent be fontos információkat.

Itt a fő fókusz az, hogy összesen 280 karakterben kell kifejezni magadat, emellett képet és videót is csatolhatsz ehhez, viszont a két lehetőség közül csak egyet tudtál, mostanáig.

Az új frissítéssel viszont már egy bejegyzésben képeket és videókat is megoszthatunk egyszerre, vagy akár GIF-eket is. A forrás kiemeli, hogy az új funkció csak Android és iOS rendszert futtató készüléken használható, így aki asztali kiadáson használja a felületet, várnia kell még erre és azoknak is, akik nem a hivatalos alkalmazást használják. Természetesen az ilyen típusú tartalmakat ettől függetlenül mindenki megtekintheti, minden felületen.

Ezzel végre egy új szakaszba lépett a vállalat, mindamellett, hogy úgy tűnik a tulajdonosváltás mégis végbe megy és Elon Musk lesz az új „főnök”. Persze ez egy folyamat, így nem tudni pontosan, hogy mikor fognak érvényesülni azok a törekvések, amiket Musk fogalmazott meg a felülettel kapcsolatban.


Forrás