Renderképeken pózol a Poco X4 Pro

POCO-X4-Pro-Yellow-cover

Három friss renderkép is kiszivárgott a hamarosan érkező Poco X4 Pro-ról, amin három féle színben és nagyon közelről is megtekinthetjük a készüléket.

crypto50

Ahogy várható volt, még a megjelenés előtt kiszivárogtak a POCO X4 Pro hivatalos renderképei. Múlt héten már láthattunk vízjeles rendereket, ekkor azzal egyidőben egy német kiadvány közzétette a készülék (azóta eltávolított) hands-on képeit is. Most egy elég megbízható forrás, név szerint Evan Blass szivárogtatta ki az X4 Pro hivatalos rendereit.

POCO-X4-Pro-Laser-Blue

A POCO X4 Pro három színben érkezik majd, úgymint POCO Yellow, Laser Blue és Laser Black. Ahogy az új képeken is látható, a készülék jobb oldalán helyezkednek majd el a kamerák, összesen három kamerát kapunk, melyek közül az elsődleges egy 108 megapixeles főkamera lesz. A kameráktól jobbra a POCO logója tűnik fel, ez alatt pedig a 108 MP AI Triple Camera felirat olvasható. A hátlap alsó részén pedig egy 5G logót láthatunk.

POCO-X4-Pro-Laser-Black

A POCO X4 Pro előlapján egy a felső sávban középre pozicionált kameralyukban találjuk a szelfikamerát, ami nagyon minimális keretet kapott. A biztonság érdekében ujjlenyomat olvasót is kapunk, ezt a telefon egyik oldalt található gombja rejti. Több jelentés is azt állította, hogy az X4 Pro minden specifikációját a Redmi Note 11 Pro 5G-től kölcsönzi majd, amely a közelmúltban debütált a globális piacokon. Ami azt jelenti, hogy várhatóan 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik majd, Gorilla Glass 5 védelemmel. A képernyő 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát és FHD+ felbontást támogat. Android 11 rendszerrel és MIUI 13 kezelőfelülettel csomagolhatjuk majd ki dobozából. Az előlapi kamera felbontása 16 megapixeles, hátlapi hármas kameraegység élén egy 108 megapixeles szenzor áll, ezen kívül lesz még egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makroobjektív kamerája a Poco X4 Pro-nak.

POCO-X4-Pro-POCO-Yellow

Az X4 Pro a Snapdragon 695 rendszerchippel lesz felszerelve. Várhatóan 6 GB és 8 GB RAM memóriával rendelkező modellekkel érkezik. Mindkét változat 128 GB beépített tárhelyet és egy megosztott SIM-helyet kínálhat microSD-kártyával való további bővítésre. Az 5000 mAh kapacitású akkumulátor 33 W-os gyorstöltési támogatással érkezhet.

A POCO X4 Pro a POCO M4 Pro 4G-vel együtt február 28-án, tehát a jövőhéten mutatkozik be az MWC 2022 technológiai kiállításon.