Snapdragon processzorral jöhet a Honor V40

Nagyon úgy néz ki, hogy nem MediaTek hanem Qualcomm processzorral jön majd a Honor v40 és még pár hónapot várnunk kell rá.

Tavaly novemberben a Huawei eladta a Honor márkát, de az új tulajdonos már megerősítette, hogy ettől függetlenül érkezni fog a Honor V40, ami most úgy néz ki, hogy a pletykákkal ellentétben nem MediaTek processzorral fog bemutatkozni. A korábbi hírek alapján a Honor V40-be Dimensity 1000+ processzor került volna, de a napokban kiderült, hogy a vállalat új tulajdonosa tárgyalt a Qualcomm-al is és nagyon úgy néz ki, hogy sikerült megegyezniük. Legalábbis egy külföldi forrás erről számolt be, és állítólag már szinte biztos, hogy a Honor V40 egy 5G képes Snapdragon rendszerchippel fog érkezni.

Ráadásul a Honor Terminal nem szerepel az Egyesült Államok feketelistáján sem, ami azt jelenti, hogy még csak engedélyt sem kell kérnie a Qualcomm-nak, hogy kereskedhessen vele. Tekintettel arra, hogy a Honor csak az év végén váltott tulajdonost a Honor ezért nem megy egyik napról a másikra az együttműködés újraindítása, ezért biztosra vehetjük, hogy még pár hónapot várnunk kell az érkezésére. Ha igazak a pletykák akkor májusra vagy júniusra várható, tehát előtte biztosan jelentkezik még egy olcsóbb kategóriás modellel a Honor.

Frissítve: Közben érkezett egy kémfotó az állítólagos Honor V40-ről. Lehet, hogy mégsem kell rá annyit várnunk?

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.