Sunyi módon előzi be a Samsung a Huawei-t

írta: Robi

Pár órára rá, ahogy a Huawei közzétette első kijelzőbe helyezett előlapi kamerás mobilja bemutatójának időpontját a Samsung is bejelentette, hogy mikor érkezik a Galaxy A8s, természetesen a Huawei eseménye előtt.


Már korábban is hallani lehetett, hogy nagy a versengés a Huawei és a Samsung között, hogy melyikük mutatja majd be elsőként az első in-display előlapi kamerás mobilt. A Samsung úgy tűnik szépen kivárt és a Huawei Nova 4 december 17-én esedékes bemutatója elé egy héttel, tehát december 10-re tette a Galaxy A8s premierjét.

A Nova 4 és a Galaxy A8s megjelenítőjét a BOE fogja gyártani. Várhatóan egy 19,5: 9-es képarányú 6,3 hüvelykes 2340 x 1080 felbontású LCD kijelzővel érkezik majd az A8s. A benne lévő processzor pedig a Qualcomm Snapdragon 710 lapkája lesz 6 GB RAM társaságában. A képernyőben elhelyezett kamera 24 megapixeles felbontással bír, míg a hátlapon három egység kap majd helyet, ezek közül a főkamera mellett az egyik ultra széles látószögű, a másik pedig mélységérzékelős modul lesz.

forrás: gsmarena