Szétszerelték a Google Pixel 5a készüléket

pixel 5a

Nemrég mutatták be a legújabb Google mobiltelefont és a szokásokhoz híven egy csapat már szét is szerelte. Mutatjuk mire jöttek rá a készülék kapcsán.

crypto50

A Google egy új középkategóriás Pixel mobiltelefont mutatott be, ami a specifikációk alapján népszerű lehet a felhasználók körében. Olyan tulajdonságokkal bír, mint az IP67-es vízállóság, az 5G támogatottság és a nagy akkumulátor.

A PBKreviews YouTube-csatorna, akik arról híresek, hogy szétszerelik a legújabb okostelefonokat már górcső alá is vették a Google Pixel 5a készüléket.

A videón először a készülék hátlapját tekinthetjük meg, ami fém kialakítással rendelkezik. Az ujjlenyomatolvasó középen helyezkedik el felette balra pozicionálva pedig a kamera sziget. Az előlapi kijelző leválasztása egyszerűnek tűnik.

pixel 5a

A 4680 mAh-es akkumulátor telepen egy grafén lapot találunk, emellett a legtöbb része az alaplapnak le van fedve.  A műanyag keretet víz lepergető tömítéssel erősítették meg, hogy ne jusson víz a készülék belsejébe.

Az alaplap, a kamera és az akkumulátor eltávolításához csupán egy kis alkoholra van szükség. A készülékeket a PBK mindig pontozza és ez most 10/5-ös értékelést kapott, tehát szerintük elfogadható az összeszerelés.


Forrás