Szórakoztató videón mutatja be Robert Downey Jr. a OnePlus 8 Pro funkcióit

oneplus-8-pro-cover

Robert Downey Jr. a tőle már megszokott stílusban, egy videó keretein belül mutatja be a OnePlus 8 Pro legjobb funkcióit.

Már egy ideje együtt dolgozik a OnePlus Robert Downey Jr.-al A népszerű színész a márka nagykövete és ennek köszönhetően több a OnePlus-hoz köthető reklámban vagy promóciós képen is feltűnt már. Mivel a gyártó a napokban mutatta be legújabb mobiljait nem meglepő, hogy RDJ aki már egy ideje OnePlus 8 Pro-t használ feltűnt a OnePlus 8 szériához köthető videón. Azt azért meg kell jegyezni, hogy minden képességüket tekintve két kiváló mobilt kaptunk. A korábbi pletykákkal ellentétben egyelőre olcsó OnePlus készüléket nem mutattak be, de ami késik nem múlik. Tehát első körben be kell érnünk a OnePlus 8 és OnePlus 8 Pro modellekkel. Ahogy várható volt a korábban olcsónak mondható OnePlus sem tudta megúszni az áremelést, az már egy ideje sejthető volt, hogy drágábban jönnek majd az idei mobilok, mint a tavalyiak. Leginkább ez az 5G kompatibilitásnak és a mobilpiacon amúgy is megfigyelhető emelkedő áraknak köszönhető.

oneplus-8-pro-5

A OnePlus 8 a gyártó hivatalos oldalán jelenleg 599 fontba kerül, ami átszámítva 243 ezer forintot jelent. A Pro változatért pedig 324 ezer forintnak megfelelő fontot kell fizetnünk. Ilyen árak mellett már azért nem árt a megfelelő marketing kampány melyből a OnePlus nagykövete Robert Downey Jr. is kiveszi részét. A színész közel két perces videóban mutatja be a OnePlus 8 Pro legjobb képességeit és ahogy azt már tőle megszokhattuk a humor sem hiányzik a képkockákból.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.