Teljesen megváltozik a Telenor

telenor

Úgy tűnik, hogy nemsokára megváltozik a Telenor Magyarország. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről a változásról.

crypto50

A következő év elején, a HWSW szerint, teljesen új márkanevet fog kapni a Telenor, mert a cseh PDF csoport nem licenceli tovább az eredeti nevet, így teljesen új arculatot jön a vállalat. A telekommunikációs vállalat a top szolgáltatók közé tartozik itthon. Az biztos, hogy valami olyan brand-el kell előállni a vállalatnak Magyarországon, ami nem téveszti meg a magyar felhasználókat.

Ha visszagondolunk a cégnek már számos neve volt: Pannon GSM, Pannon, aztán Telenor. Az új név sajnos még nem ismert, mert teljes titokban tartják a cégnél, de az már biztos, hogy több piacon is egyszerre fogják bevezetni az új márkát. Ilyen piac a cseh, bolgár és szerb piac is, viszont a térségben Szlovákiában az O2 márkanév biztosan még marad, hiszen 2036-ig köti a szerződés őket.

A névváltásra azért van szükség, mert a 2018-ban megvásárolt Telenor márkanevet, a vásárlástól számítva 33 hónapig használhatta a cég. Ez idén márciusban járt volna le a forrás szerint, viszont ezt minden bizonnyal kitolta a norvég cég további egy évvel.

Az biztos, hogy ha tovább akar növekedni a cég és sikeres akar lenni Magyarországon a Telekom és a Vodafone céggel szemben, akkor számos újítással és ütőképes csomagokkal kell, hogy előálljon. Emellett az 5G bevezetése is esedékes és a fentebb említett márkáknál használt e-SIM szolgáltatás használata sem lenne hátrány.


Forrás