Töltő nélkül érkezik a Google Pixel 6 és a Pixel 6 Pro

pixel6

A Google ebben a hónapban bemutatta a legújabb csúcskészülékeinek legfontosabb specifikációit. Most újabb részlet derült ki a Pixel 6 és 6 pro telefonokról.

INLOCK

A Google idén két nehéz bombázót is piacra dobhat Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro néven. Azt tudni lehet, hogy egy egyedi saját fejlesztésű processzort kapnak meg a készülékek, amit a Samsunggal közösen fejlesztettek ki. A többi specifikáció még kissé homályos és a készülékek is az ősz folyamán kerülhetnek először értékesítésre.

A Google Pixel 5a bemutatása mellett most újabb részleteket árult el a mobiltelefonokról, miszerint beáll a sorba és az Apple és a Samsung után ők sem fognak töltőt csomagolni a készülék mellé. A cég azt nyilatkozta, hogy a legtöbb ember már rendelkezik otthon USB Type-C töltővel, így nincs értelme pluszban a készülékek mellé adni, hiszen csak otthon hevernek majd a fiókban.

pixel6

Az Apple, Samsung és Google triónál nem feltétlenül lehet probléma ez hiszen nem arra összpontosítanak a marketingesek, hogy minél gyorsabb töltési technológiát mutatnak be, nem úgy a kínai cégeknél. Kíváncsian várjuk mikor érkezik el ez környezetvédelmi szempontból, hiszen a legtöbb ilyen márka a toktól kezdve a töltőig mindent a készülék mellé csomagol.


Forrás