Új olcsó Honor tablet jelent meg a napokban

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatott egy új tabletet Honor X8 Lite néven, ami állítólag a globális piacon is kapható lesz. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Honor az idei évben a tablet piacra is rágyúrt, hiszen több készüléket is bemutattak, a napokban pedig ismét egy új termékkel rukkoltak elő, ami a globális piacon is meg fog jelenni majd Honor X8 Lite néven, viszont azt egyelőre még nem tudni, hogy mely régióban és milyen áron lesz megvásárolható.

A Honor Tab 7 még a 2021-es évben jelent meg, ami kísértetiesen hasonlít az új termékre, hiszen állítólag minden specifikáció megegyezik és gyakorlatilag egy átnevezett készülékről beszélhetünk.

Hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Helio P22T dolgozik benne, ami mellé maximum 4 GB RAM és 128GB belső tárhely társul.

A kijelző egy 9,7 colos HD+ felbontású IPS LCD panel, aminek a keretén egy 2 MP-es szelfi kamera helyezkedik el. Ránézésre gyakorlatilag szinte teljesen megegyezik a Samsung Galaxy Tab A7 készülékkel. A hátlapon egy 5 MP-es kamera áll a felhasználó rendelkezésére. Az akkumulátor kapacitás nem túl acélos, hiszen összesen 5100 mAh-es, ami ekkora mérethez nem túl biztató. Továbbá az sem egy előny, hogy alapból Android 10 fut rajta, ami korántsem a legújabb rendszer.


Forrás