Új rekordere van az AnTuTu-nak

realme-cover

Egy kínai gyártó rejtélyes készüléke döntötte meg az eddigi AnTuTu rekordot. Mutatjuk mit lehet tudni az ismeretlen modellről.


Egyelőre még nem teljesen tiszta, hogy mi lesz a neve annak a készüléknek aminek a napokban sikerült bezsebelnie 574.985 pontot az AnTuTu benchmark alkalmazásban. Az viszont már garantált, hogy egy kínai gyártó, név szerint a Realme egyik telefonjáról van szó, ami az RMX2071 kódnevek kapta. Valószínűleg ez a márka többeknek nem lehet ismerős, de az Oppo egyik almárkájáról van szó. Akárcsak a Huawei esetében a Honor vagy a Xiaomi-nál a Redmi. A Realme mobilok egyébként az idei évtől kezdve már itthon is nagyobb számban elérhetőek lesznek. Tehát elképzelhető, hogy egyre több helyen találkozhatunk majd velük.

Realme-RMX2017

Visszatérve a a most tesztelt példányra, a pletykák szerint a korábban megjelent Realme X50 5G egyik ráncfelvarrott változata a Realme X50 Pro lehet az a készülék, aminek sikerült ennyi pontot szereznie. Ebben pedig segítségére volt a Qualcomm december elején bemutatott csúcslapkája a Snapdragon 865 is. Egy kínai forrás szerint 120 Hz-es képfrissítési rátával ellátott megjelenítőt és kameralyukas előlapi kamerát tudhat majd magáénak a Realme X50 Pro. A fenteiken kívül azonban mást nem igazán tudunk még róla.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.