Jön a Coca-Cola okostelefon

Az egyik kínai gyártó különleges együttműködést fog folytatni a Coca-Cola céggel, ugyanis hamarosan bemutatkozhat az első Coca-Cola Phone. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Néhány napja egy érdekes render kép látott napvilágot, ami szerint hamarosan bemutatásra kerülhet majd egy Coca-Cola dizájnnal ellátott okostelefon.

E szerint A Hátlapon nagy felirattal találjuk meg az egyik legnagyobb italgyártó cég nevét, valamint összesen két kamera is elhelyezkedik majd a hátlapon. Ebből a képből csak következtetni tudunk arra, hogy melyik márka fogja bemutatni ezt a terméket.

Szerencsére nincs túl nehéz dolgunk, hiszen kísértetiesen hasonlít a hátlap arra, amit a Realme 10 Pro készüléknél láthattunk. Nem mellesleg a gyártó is adott egy kis segítséget, ugyanis a napokban a hivatalos Twitter fiókjukon egy olyan videót tettek közzé, ami a két cég közötti együttműködést próbálja prezentálni.

A videón megtalálható szövegen azt olvashatjuk, hogy „Valami izgalmas buborékol!”. Mindezek mellett a cég indiai oldalán egy képet is közzétettek, amin pedig azt olvashatjuk, hogy „A Realme igazán üdítő lesz!”.  Persze hivatalosan még nem erősítették meg, hogy ez a telefon érkezni fog, de a pletykák alapján mindenképpen számíthatunk az indiai piacon egy ilyen termékre.


Forrás