Tényleg itt van a 240W-os töltés

A kínai vállalat napokon belül piacra fogja dobni az első olyan okostelefont, ami 240W-os töltéssel fog rendelkezni. Mutatjuk, hogy mit tudunk pontosan a termékről.

Már mi is megírtuk nektek nemrég, hogy az egyik kínai vállalat nagy dobásra készül, ugyanis napokon belül hivatalosan is bemutathatja az első olyan okostelefont, ami 240W-os töltéssel rendelkezik. Ez nem más lesz, mint a Realme GT Neo 5.

A töltési technológiát a vállalat már bemutatta és azt is megerősítette, hogy az előbb említett termékben debütál elsőként.

Sajnos így a specifikációkat nem tudjuk biztosra írni, viszont az eddigi szivárgások jó alapnak szolgálnak. Hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC processzort fog kapni a készülék, persze itt meg kell jegyezni, hogy egy olyan kiadásról is pletykálnak, ami 150W-os töltéssel jön és egy MediaTek Dimnesity 8200-as lapkával lesz felszerelve, így semmiféleképpen nem szabad összekeverni őket.

A kijelző állítólag egy 6,7 colos 1,5K felbontású és 144 Hz képfrissítésű AMOLED panel lesz. A hátoldalon összesen három lencse kaphat helyet, amik közül a főkamera felbontása 50 MP-es  és rendelkezni fog optikai képstabilizálással is. A kamerasziget a render képeket elnézve elég nagy, a három kamera pedig két nagy körben lesz elhelyezve.


Forrás