Képeken az új olcsó Realme okostelefon

A kínai vállalat hamarosan új olcsó kategóriás okostelefont dobhat a piacra, amit az is bizonyít, hogy a napokban képeken tűnt fel a termék. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Realme a szivárgások szerint az idei évre is számos okostelefont tervez piacra dobni, így tovább növelve a piaci részesedésüket. Ezeknek a nagy része leginkább a kínai piacon jelenik meg, de azért akad nagy számmal a magyarországi piacon is.

A napokban egy új termék tűnt fel a láthatáron, aminek a neve Realme V30 lehet, emellett több specifikációt is megtudhattunk róla.

A forrás szerint hamarosan bemutatásra is kerülhet a termék, ami valószínűleg elsőként a kínai piacon lesz elérhető. A készülék alapból Android 13-at futtathat majd, ami el is várható, a processzor chip pedig egyelőre még nem ismert. A maximális RAM méret 8 GB-os lehet, míg a maximális tárhely 256 GB, így bőven lesz választási lehetőség.

A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású panel lesz, ami minden bizonnyal LCD típusú, a képaránya pedig 20:9-es. A képek alapján a hátlapon két kamera fog helyet kapni, amik közül a főkamera 13 MP-es lesz, emellett lesz egy ultraszéles látószögű lencse is, az előlapon pedig egy 5 MP-es lencse kaphat helyet. Az árazás még nem ismert, de biztosan az olcsóbb szegmensben fog szerepelni majd a termék.


Forrás