16 GB RAM-al jöhet a Realme GT Neo 5

A kínai vállalat a következő hónapban bemutathatja a Realme GT Neo 5 okostelefont, ami akár 16 GB RAM-al is fel lehet majd szerelve a szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Realme az idei évet egy nagy dobással fogja kezdeni a pletykák szerint, ugyanis a következő hónapban, az MWC eseményen hivatalosan is bemutathatják a Realme GT Neo 5 okostelefont, amiről már számos információt tudhattunk meg.

Az egyik legérdekesebb a töltési sebesség, ugyanis a vállalat megerősítette, hogy 240W-os töltéssel fog megérkezni, ami rekordot jelenthet az okostelefon piacon.

Viszont nem csak ez lesz kiemelkedő a készülékben, ugyanis hardveresen is megállja majd a helyét, a Geekbench tesztek szerint egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozhat majd benne, ami mellé akár 16 GB RAM is társulhat. A napokban egy ilyen kiadás járt az előbb említett teszten, ahol az egymagos teszten 1279 pontot kapott, míg a többmagos teszten 3902 pontot. Továbbá az is kiderült, hogy alapból Android 13 fog futni a készüléken.

A forrás azt is megjegyzi, hogy várhatóan egy 6,74 colos FHD+ felbontású AMOLED kijelző fog helyet kapni a készülékben, a hátlapi főkamera 50 MP-es lehet, ami mellett két másik lencse fog szerepelni.


Forrás