Február 9-én jön a Realme GT Neo 5

A Realme február 9-én hivatalosan is be fogja mutatni a Realme GT Ne 5 okostelefont, mi pedig mutatjuk nektek, hogy mit tudunk eddig a termékről és mire kell számítani.

A Realme GT Neo 5 okostelefon nagy változást hozhat el a piacra, ugyanis 240W-os vezetékes töltésre lesz képes, ami a legmagasabb, amivel találkozhattunk egy okostelefonban.

A pontos bemutatási dátum február 9-re fog esni, ami előtt már számos információ kiszivárgott. Ilyen a processzor is, ami egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lesz, viszont érkezhet egy másik kiadás is.

A terméknél érdemes lesz majd figyelni, hogy melyik készüléket vesszük szemügyre, ugyanis érkezik egy olyan kiadás, amit fentebb említettem, emellett jön egy olyan verzió, ami 150W-os vezetékes töltésre lesz képes, a processzor pedig ami benne dolgozik egy MediaTek Dimensity 8200 lesz. Azt nem tudni, hogy melyik piacra melyik termék fog megérkezni, de ha tippelnünk kellene, akkor a kínai piac fogja kapni a nagyobb töltési sebességgel rendelkező modellt.

A kijelző egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 144 Hz képfrissítésű AMOLED panel. Amit még tudni lehet az a főkamera, ami egy 50 MP-es Sony IMX890 lesz, amit már láthattunk az Oppo Reno 9 Pro+ okostelefonban is.


Forrás