Képeken a 240W-os Realme töltő

A kínai vállalat a következő évben bemutathat egy új okostelefont, ami 240W-os töltővel rendelkezhet. A bemutatás után ez lehet majd a leggyorsabb töltéssel rendelkező okostelefon a piacon.

A Realme a pletykák szerint a következő év elején piacra dobhatja a Realme GT Neo 5 okostelefont, ami azért tűnhet majd ki a mezőnyből, mert 240W-os töltéssel rendelkezhet, ami az okostelefon piacon rekordnak számíthat majd.

A híreszteléseket egy neves szivárogtató is megerősítette, emellett egy képen meg is osztotta a készüléket és a hozzá tartozó adaptert.

Állítólag a töltőfej áramellátása 160%-ot javult az előző generációs 150W-os kivitelhez képest, ennek ellenére csak egy kicsit nőtt a mérete. Továbbá az is meg lett erősítve, hogy a töltő kompatibilis lesz a 65W-os PD gyorstöltéssel is. A fej fehér színben lesz majd kapható, ami nem meglepetés.

A Realme GT Neo 5 okostelefonban nem csak a töltési sebesség lehet jó, hiszen hardveresen is a legjobb készülékek közé fog tartozni. A processzor, amit meg fog kapni az a Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka, ami az egyik legerősebb a piacon. A forrás azt is megjegyzi, hogy kétféle kiadásban jön majd a termék, egy 5000 mAh-es és egy 4600 mAh akkumulátorral felszerelt okostelefon is kapható lesz.


Forrás