Új termékekkel készül a Honor februárra

honor

A Honor folyamatosan kapaszkodik vissza a versenytársak közé, újabbnál újabb termékekkel és hamarosan tovább bővülhet a portfóliójuk. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Honor a Huawei-től való szétválása óta rengeteg mindent csinált és élt át. Egyrészt visszakapták a Google támogatottságot, új termékeket dobtak piacra a Huawei-től függetlenül, kiadták az első hajlítható kijelzővel rendelkező okostelefonjukat, most pedig tovább bővíthetik a termékpalettát.

A következő hónap végén lesz egy nagy esemény, az MWC, aminek Barcelona fog otthont adni. Itt a legnagyobb márkák szeretik magukat képviseltetni, hiszen egy jó helyszín arra, hogy bemutassák a világnak az újdonságaikat. Egy hivatalos megerősítés szerint, idén biztosan részt fog venni a Honor is és a bemutató eseményüket „The Power of Magic” névre keresztelték el.

honor

Egyelőre még csak találgathatunk, hogy mit mutathatnak majd be, viszont számos lehetőség áll fen a névből adódóan. Egyrészt lehetséges, hogy a Honor Magic sorozatot fogják tovább bővíteni az okostelefonoknál. Arra elég kevés az esély, hogy új hajlítható kijelzővel felszerelt terméket mutassanak be, hiszen az előző még csak nemrégen debütált, de ennek is meg kell adni az esélyt.

Mindemellett jöhet MagicBook is, amikre már ráfér az újítás. Esetleg az okosórák is utódot kaphatnak, de ezek mind csak találgatások. Mi biztosak vagyunk benne, hogy ahogyan haladunk a bemutató dátumig előre, egyre többet fogunk megtudni arról, ami érkezni fog, mi pedig amint megtudunk még valamit, megírjuk nektek.


Forrás