Újabb helyen tűnt fel a Samsung Galaxy A34 5G

A dél-koreai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Samsung Galaxy A34 5G okostelefont, ami a napokban egy újabb helyen tűnt fel. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Samsung Galaxy A34 5G okostelefon már az ajtón kopogtat a hírek szerint és hamarosan bemutatásra is kerülhet, de sajnos a pontos dátum egyelőre még nem ismert.

A hírek arról szólnak, hogy elsőként az indiai piacon jelenhet majd meg a termék, később pedig máshol is bevezetésre kerülhet.

A Samsung Galaxy A34 5G az indiai Szabványügyi Hivatal oldalán tűnt fel, ahol engedélyezték a termék bevezetését és több információ is megerősítésre került a termékkel kapcsolatban. Világossá vált, hogy vezetékesen 25W-al fog majd tölteni a termék, ami várható is volt, ha csak az előd modellekből indulunk ki.

A készülék hardveres specifikációjáról több pletyka is kering, ugyanis egyes piacokra egy MediaTek Dimensity 1080-as lapkával érkezhet meg, míg máshol az Exynos 1380-al a forrás szerint. Persze már arról is lehetett olvasni, hogy az Exynos 1280 marad benne, ahogyan a Samsung Galaxy A33 5G okostelefonnál, de így biztosat semmiféleképpen sem tudunk mondani. Amit szinte garantálni lehet az az 5000 mAh-es akkumulátor és az AMOLED kijelző, ami minden bizonnyal 90 Hz-es képfrissítéssel fog rendelkezni.


Forrás