Újabb infók derültek ki a Nubia Red Magic 2-ről

írta: Robi

Tegnap már pletyka szinten hallottunk a ZTE gamer mobiljának következő generációjáról egy poszternek köszönhetően, most egy másik kép még többet árult el az érkezőfélben lévő újdonságról.


Az áprilisban debütáló Red Magic valami oknál fogva csak Snapdragon 835 lapkával érkezett, amit mi sem értettünk, mivel akkor már több gamer mobil is piacon volt a Qualcomm egy újabb processzorával a Snapdragon 845-el. Úgy tűnik, hogy ezt a “hibát” most javítja a gyártó, mivel a lenti kép szerint már SD 845 lesz a Red Magic 2-ben, illetve rendszermemóriából is el lesz eresztve, mivel utóbbiból 10 GB-ot kaphat. 

A kép alapján fejlesztettek a hangzáson is, mivel azt írják, hogy 3D térhatású hangzással lesz ellátva az eszköz, ami azt jelenti, hogy sztereó hangszórókkal fog rendelkezni a Red Magic 2. Továbbá a lapka hűtését is továbbfejlesztették, mivel az eddigi hőelvezetős rendszert már folyadék fogja leváltani. A promócióból az még nem derült ki, hogy mikorra várható a Red Magic 2 érkezése, de remélhetőleg az október 31-én érkező Nubia X bemutatóján többet elárulnak majd.

forrás: gsmarena