Újabb információk a Samsung Galaxy Watch 4-ről

watch

Már rengeteg minden kiszivárgott a Samsung új okosórájáról. Most megtudhatjuk azt is, hogy mekkora lesz a készülék belső tárhelye.

INLOCK

A Samsung várhatóan augusztus 11-én leplezi le az új okosóráit, a Samsung Galaxy Watch 4-et és a Samsung Galaxy Watch 4 Classic-ot. Szivárgások szerint ezeknek az értékesítése augusztus 27-én kezdődhet majd el, amit valószínűleg meg fog előzni egy előrendelési időszak.

Az már bizonyos, hogy az új készüléknél a Samsung megválik a saját fejlesztésű Tizen rendszerétől és a Google okosórákra szánt rendszerét fogja használni. Ez pedig nem más, mint a Wear OS. Ez többféle szempontból lehet előnyös a felhasználók számára, hiszen így olyan alkalmazások is elérhetőek lesz, mint például a Google Térkép.

watch

Azzal, hogy még több fajta alkalmazás tölthető majd le az új készülékekre, erősebb hardverre van szükség. Az új pletykák szerint a Samsung Galaxy Watch 3-hoz képest a tárhely méretét duplázzák, így 16 GB-ot kaphatunk. Emellett a RAM is növekedhet 50%-al.

Hamarosan érkezik majd az új készülék és meg is fogjuk írni nektek a specifikációkat a megjelenésnél. A készülékekről hivatalos ár egyelőre még nem érkezett.


Forrás