Újabb információk érkeztek a Honor 70 sorozatról

honor

A kínai vállalat a hónap végén bemutathatja a Honor 70 sorozatot, amiről most újabb specifikációk kerültek ki, amit a vállalat meg is erősített. Mutatjuk, hogy mit tudunk.

crypto50

A Honor nem ül a babérjain, hiszen heteken belül megjelenhet a Honor 70-es sorozat úgy, hogy nagyjából egy éve jelent csak meg a Honor 50-es széria. Összesen három készülék debütál egyszerre: jön a Honor 70, a Honor 70 Pro és a Honor 70 Pro Plus is.

Mindegyik okostelefon Qualcomm chipeket fog kapni, amit a gyártó meg is erősített. A sima kiadásban állítólag egy Snapdragon 7Gen1 SoC dolgozik majd, a Pro variánsban egy MediaTek Dimensity 8000, míg a Plus-os modellben egy MediaTek Dimensity 9000 chip.

Az is bebizonyosodott, hogy mindegyik termék egy 54 MP-es Sony IMX800 szenzorral lesz felszerelve, arról viszont nincs hír, hogy a főkamera mellé társuló lencsék miben térnek majd el egymástól. Az is biztosra vehető, hogy OLED paneleket kapnak majd a felhasználók, amit a BOE szállít majd. Ezek közül a Pro modellek támogatják majd az LTPO dinamikus képfrissítést.

A töltési sebesség gyorsaságát is megosztotta a Honor a rajongókkal, így megtudtuk, hogy a Honor 70 66W-al tölthető maximális sebességgel vezetékesen, a Honor 70 Pro és a Honor 70 Pro Plus pedig 100W-al.


Forrás