Úton van a Honor 80 GT okostelefon

A kínai vállalat napokon belül egy újabb okostelefont dobhat piacra, ezúttal Honor 80 GT néven, ami valószínűleg a teljesítményre lesz kihegyezve. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Nemrég már megírtuk nektek, hogy megjelent a Honor 80-as széria, ami több tagot is kapott. Ilyen a Honor 80 SE, a Honor 80 és a Honor 80 Pro is.

A szivárgásokból úgy tűnik, hogy napokon belül tovább bővülhet a széria a Honor 80 GT okostelefonnal, ami valószínűleg csak Kínában lesz majd elérhető, de persze ezek még csak találgatások, erről pontos információkat nem tudunk.

Ami szinte biztos az az, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog a készülékben dolgozni, ami az egyik legerősebb a piacon, így a teljesítményre biztosan nem lehet majd panasz. Ugyan ez a lapka dolgozik különben a Honor 80 Pro készülékben is, így két csúcslapkás terméke is lesz a sorozatnak.

A forrás kiemeli, hogy valószínűleg valami egyedi hátlapi kialakítást fog kapni a készülék, de bővebb információk erről még nincsenek. Azt viszont tudjuk, hogy a kijelző itt lapos lesz, nem ívelt, kedvezve azoknak, akik játékra használják az okostelefonokat. A pontos bemutatási dátum egyelőre még nem ismert, de állítólag decemberben lesz esedékes.


Forrás