Ütős lett a Honor Magic 4 sorozat

honor

A kínai vállalat a napokban bejelentette a Honor Magic 4 sorozat tagjait, amik remek specifikációkkal vannak felszerelve, mi pedig mutatjuk a részleteket a termékekkel kapcsolatban.

crypto50

A sokáig pletykált Honor Magic 4 Sorozat tagjait hivatalosan is leleplezték a Barcelona-i MWC-n. A Honor Magic 4 és Honor Magic 4 Pro, a forrás szerint leghamarabb áprilisban lesznek elérhetőek, de a Honor 50 sorozatból kiindulva, további hónapokat számolhatunk fel arra, amíg megérkeznek.

Mindkét modell hardveresen Snapdragon 8Gen1 SoC lapkával lesz felszerelve és akár 12GB/512GB-os kivitelben is megvásárolhatóak lesznek régiótól függően. A termékekben több nagy újítás is megtalálható, mint például a Pro verzióban a 100W-os vezetékes és vezeték nélküli gyorstöltés, ami a cég szerint 30 perc alatt feltölti a 4600 mAh-es akkumulátort.

A Magic 4 egy nagyobb, 4800 mAh-es telepet kapott meg, viszont itt a töltési sebesség 66W-ra korlátozódik. Ha utóbbit terméket választjuk, akkor le kell mondanunk az IP68-as vízállósági tanúsítványról, hiszen itt csak IP54 áll rendelkezésre.

A kijelző mindkét esetben egy 6,61 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panel. A Pro verzión az előlapon kapunk egy 12 MP-es szelfi kamerát és egy 3D érzékelőt, míg az alap modellnél csak előbbi áll rendelkezésre. A hátlapon mindkét esetben egy nagyon nagy kameraszigetet találunk. A képen látható feloszlásban találjuk a kamerákat a hátlapon:

A Honor Magic 4 Pro kapható lesz fekete, fehér, kék, narancs és arany színben is. A 8GB/256GB-os verzió 410.000 Ft-os áron mozoghat, a sima modell pedig 350.000 Ft-os áron. Kérdéses, hogy ilyen árazás mellett mennyire lesznek népszerűek ezek a termékek és az is, hogy egyáltalán Magyarországra eljutnak-e majd.


Forrás