Valentin-napi akció: Bomba áron lehet most Windows 10-et venni

A Godeal24 Valentin-napi akciója folytatódik, de már csak egy hétig tart. Ha nincs még jogtiszta Windows 10 rendszered érdemes lecsapni rá, mert most nagyon jó áron lehet beszerezni.

A Valentin-napi akció keretén belül akár 88% kedvezményt is kaphatsz egyes Microsoft termékekre. Tanuláshoz, munkához mindenképp szükség van eredeti Windows 10-re vagy Office-ra főleg most, a pandémia ideje alatt. Akkor jársz a legjobban ha csomagban vásárolod meg a Windows 10 Home-ot, mert így 3.680 forintért két szoftverkulcsot is kapsz. Ilyen promócióban a Windows 10 Pro is beszerezhető, annak az ára 3.880 forint. A Godeal24-nél csak szoftverkulcsot kapsz, ezért jóval olcsóbb mint a dobozos verziók. Nincs kiszállítási költség sem, a vásárlást követően e-mailban kapod meg a licence kulcsot.

Valentin napi ajánlatok – Vásárolj most és takaríts meg minél többet.

Féláras ajánlatok – 50% kedvezmény kapsz, ha használod a GG50 kuponkódot!

Office 2019 és 2016 – 62% kedvezménnyel, használd a GG62 kupont! 

További ajánlatok – A legjobb vételek otthoni munkához, most 55% kedvezmény kapsz a GG55 kuponnal. 

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is lehet választani. Mivel a szoftverkulcsot e-mailban kapod meg, nincs szállítási díj. Az összes fent felsorolt akció csak korlátozott ideig érvényes – tehát ha valamelyik szoftvert meg szeretnéd vásárolni, akkor érdemes azt minél előbb megtenni.

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.